HEOn urheilutoimittajat yhteistyössä Sulkapalloliiton kanssa

Urheilutoimittajaopiskelijat toimittavat videomateriaalia Sulkapalloliiton Youtube-kanavalle pelaajahaastattelujen ja videoraporttien muodossa. Lisäksi turnauspäivien tekstiennakot ja koosteet julkaistaan tällä sivustolla.

Helsingfors Badminton Club järjestää maailmanlaajuiseen kilpailusarjaan kuuluvan Finnish International Championship 2015 osakilpailun Ruskeasuon urheiluhallissa Helsingissä. Kilpailussa on mahdollisuus kerätä ranking-pisteitä vuonna 2016 järjestettäviä Rion kesäolympialaisia varten.

Kilpailuun osallistuu lähes 50 suomalaista, joista Kalle Koljosella miesten kaksinpelissä on parhaimmat saumat olympiapaikkaan. Suomen kaikkien aikojen sulkapalloilija Ville Lång ei osallistu FIC:iin. Lång puolustaa samana viikonloppuna järjestettävää Scottish Openin viime vuotista voittoaan.

teksti: Mikko Kärkäs

Kuva: Raimo Ahonen