Makwan Amirkhanin vastus Madison Square Gardenissa varmistui – “Tulee olemaan ruma ilta vastustajalle”

Suomalainen UFC-ottelija Makwan Amirkhani pääsee näyttämään ottelutaitojaan nyt ensimmäistä kertaa rapakon toiselle puolelle.

30-vuotias Amirkhanin osallistuminen yhdysvallain UFC-iltaan varmistui kolmisen viikkoa sitten, mutta nyt myös vastustaja saatiin selville.

Vastustajaksi astelee yhdysvaltalainen Shane “Hurricane” Burgos, joka on UFC:n höyhensarjan rankingissa sijalla 12.

Ainoan tappionsa Makwan on kärsinnyt UFC-uralla Arnold Allenille vuonna 2017 maaliskuussa, kun brittiläinen kaatoi suomalaisen Lontoon UFC-illassa hajaäänin pisteillä. Nyt vuorossa on vielä kovempi ottelija kuin Allen, mutta Amirkhanin taso on noussut vahvasti nousu suuntaisesti koko ajan ja itse Amirkhani lähtee otteluun tottakai rautaisella itseluottamuksella.

– Kaikki UFC-rankingin jätkät pystyvät tietenkin tiputtamaan ja voittamaan kenet vain. Mutta mä uskon, että se ratkaisee, kummalla on kovempi pää ja paineensietokyky tuollaisessa paikassa, Makwan aloittaa.

– Enkä usko, että se Madison Square Garden mua hirveesti hetkauttaa. Tulee olemaan ruma ilta vastustajalle, Amirkhani lausui itseluottamusta puhkuen vedonlyöntiyhtiön tiedotteessa.

Amirkhanin ja Burgosin UFC-saldot näyttävät samaa; molemmat ottelijat ovat otelleet UFC:ssä kuusi kertaa ja molemmat ovat joutuneet kärsimään tappion kertaalleen.

Madison Square Gardenissa 2. marraskuuta järjestettävässä UFC 244-illan pääottelussa Jorge Masvidal kohtaa Nate Diazin.