Manchester Unitedin päävalmentaja Solskjaer on aloittanut uudelleenrakentamisen

Ole Gunna Solskjaer on aloittanut Manchester Unitedin uudelleen rakentamisen. Hän on luopunut pelaajista joita hän ei näe osana Manchester Unitedin tulevaisuudessa ja uusinut avainpelaajien sopimuksia.

Manchester Unitedin formi on ollut huono sitten Alex Fergusonin eläkkeelle siirtymisen jälkeen kuusi vuotta sitten. Vuoden 2013 jälkeen Manchester Unitedia on valmentanut neljä valmentajaa, joihin on kuulunut ison nimen valmentajia, mutta kunnia ja maine ovat jääneet  menneisyyteen.

Vuosina 2016-18 Manchester Unitedia ohjasi Jose Mourinho, joka sai potkut seurasta joulukuussa 2018. Hänen paikkansa sai entinen Manchester United legenda Ole Gunna Solskjaer. Hän on rakastettu pelaaja Manchesterissä ja on tunnettu vuoden 1999 Mestarien liigassa Unitedin voittomaalista, joka teki Manchester Unitedista ensimmäisen englantilaisen seuran englantilaiseuran, joka on voittanut triplan (Valioliigan, FA-cupin ja Mestarien liigan mestaruuden).

Solskjaerin ensinmäinen kokonainen kausi on vasta alkanut, vaikka hän johti Unitedia puolikkaan kauden verran. Solskjaer on onnistunut on pelaajien tyhjentämisessä seurasta ja uusimaan avainpelaajien sopimuksia. Molemmat Romelu Lukaku sekä Alexis Sanchez lähetettiin Milanoon sekä toppari Chris Smalling on lähetetty AS Romaan. Nyt kun tilaa on luotu, Solskjaer on antanut luottonsa Manchester Unitedin akatemian pelaajiin ja uusiin nuoriin pelaajiin, ketä kesällä on ostettu. 

Romelu Lukakun sekä Alexis Sanchezin poissaolo on kuitenkin jättänyt hyökkäysosaston ohueksi. Nyt Unitedin hyökkäystä ohjaa nuoret Daniel James, Anthony Martial ja Marcus Rashford. Ander Herreran lähtö Pariisiin on jättänyt Unitedin keskikentälle myös omat ongelmansa. 

Solskjaer on aloittanut joukkueen rakentamisen uusimalla tärkeiden pelaajien sopimuksia. David De Gea, Unitedin luottomaalivahti on uusinut sopimuksensa vuoteen 2023 asti sekä toppari Viktor Lindelöf on uusinut omansa vuoteen 2024 asti. Solskjaer on myös luvannut hyödyntää akatemian pelaajia ja uskoo akatemian luovan pelaajia kilpailemaan edustusjoukkueen pelipaikoista.