Glen Kamara tulee nousemaan maailman huipulle

Glen Kamara on vakuuttanut otteillaan Huuhkajissa, että seurajoukkueessaan Rangersissa.

Glen Kamara pelaa jälleen hienoa kautta skotlantilaisessa suurseurassa FC Rangersissa. Hän on myös vakuuttanut suomalaiset Huuhkajien maajoukkue otteluissa. Mutta riittääkö suomalaisella keskikenttäpelaajalla rahkeet aivan maailman huipulle?

Kamara omaa erinomaiset taidot jalkapalloon. Arsenalin akatemiassa vietetyt vuodet ovat kehittänyt häntä pelaajana erinomaisesti. Hän on erinomainen pallon kanssa, osaa havainnoida ja lukea peliä hyvin ja hän on myös tarpeeksi fyysinen pelaamaan keskikentän keskellä puolustavaa roolia. Fyysisyys on varmasti tullut tutuksi yhdessä maailman fyysisemmässä liigassa, Skotlannin Valioliigassa.

Ei ole ihme, että moni Valioliiga seura on ollut jo pelaajan kintereillä. Myös Italian suurin ja mahtavin Juventus oli joidenkin lähteiden mukaaan Kamaran kintereillä viime tammikuun siirtoikkunassa.

Kamara on myös erittäin tärkeä palapelin osa Huuhkajissa ja oli yksi tärkeimmistä pelaajista Suomen historiallisen EM-kisapaikan hankinnassa. Ja hiljattain Kamara on saanut ansaitsemaansa arvostusta Suomessa. Kamaraa ei aluksi pidetty suomalaisena, sillä hän ei osaa puhua Suomea, mutta ei pidä kuitenkaan unohtaa, että hän on asunut Suomessa ja haluaa edustaa Suomen maajoukkuetta. Mutta hyvien otteiden myötä hänestä on tullut yksi suosituimmista pelaajista Huuhkajissa. Kamara tulee olemaan jopa yksi arvostetuimmista pelaajista koko Huuhkajien historiassa.

Henkilökohtaisesti uskon, että Kamarasta tulee vielä parempi pelaaja, mitä hän nyt jo on ja tulemme näkemään hänet vielä maailman kovimmassa liigassa, Englannin Valioliigassa. Mahdollisesti jossain suurseurassa myös Valioliigan ulkopuolella. Hän on vielä melko nuori ja erittäin nälkäinen pelaaja. Glen Kamaralla tulee olemaan erinomainen ja kirkas tulevaisuus, jos vain paikat pysyvä kunnossa.