Jesse Puljujärvi sopimukseen Edmontonin kanssa

Jesse Puljujärvi on tehnyt Edmontonin kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

 

Oulun Kärppien hyökkääjä on tehnyt NHL-sopimuksen Edmonton Oilersin kanssa. Sopimus on kaksivuotinen ja arvoltaan 2,35 miljoonaa dollaria. Edmonton varasi Puljujärven vuonna 2016 numerolla 4. Puljujärvi pelasi ensimmäisellä Pohjois-Amerikan visiitillä 139 ottelua tehoin 17+20=37.

Puljujärvi kieltäytyi pelaamasta Oilersissa ja pyysivät agentin kanssa siirtoa muuhun organisaatioon. Oilersin seurajohto on ehtinyt vaihtua edellisen Puljun visiitin jälkeen. Päävalmentajana on nykyään Dave Tippett ja GM Ken Holland. 

Puljujärvi palasi Ouluun syksyllä 2019 ja pelasi melkein piste per peli tahdilla. Suomalaishyökkääjä summasi 56 peliin 53 pistettä. Puljujärvi pelaa lainasopimuksella Oulun Kärpissä kunnes kausi NHL:ssä saadaan käyntiin.

Uuden kauden alku on kaikkea muuta kuin varma koronaviruksen vuoksi.