Khloe Kardashian on vuoden tosi-tv-tähti jo kolmatta vuotta peräkkäin

Varhain maanantaiaamuna Suomen aikaa jaettujen People’s Choice Awards -palkintojen saajat äänestetään vuosittain yleisöäänestyksellä.

Katsojat ovat äänestäneet yhdysvaltalaisen E! People’s Choice Awards palkintogaalan parhaaksi tosi-tv-tähdeksi Keeping Up With The Kardashians -ohjelmassa esiintyvän Khloe Kardashianin.

Kardashian, 36, hehkutti voittoaan omalla Instagram-tilillään pian julkaistun voiton jälkeen.

– Tyypit! Mitä! Olen kirjaimellisesti shokissa! Voi hyvä Jumala, kiitos teille kaikille ihan hel**tin paljon! Rakastan teitä!

Julkaisua seurasi postaus seurapiiritähden Instagram-tarinassa, jossa hän muisteli voiton olevan jo kolmas perättäinen People’s Choice Awards-palkinto, jonka hän on voittanut. Erilaisissa tosi-tv-sarjoissa vuosia esiintynyt Khloe Kardashian kiitteli fanejaan vuolaasti vielä usean julkaisun verran.

Kardashian oli yksi kahdeksasta ehdokkaasta voittamassaan kategoriassa. Hän päihitti netissä tapahtuneessa äänestyksessä muun muassa Beverly Hillsin täydellisten naisten Lisa Rinnan. Rinna on tähdittänyt Beverly Hillsin täydellisiä naisia jo vuodesta 2014 lähtien. Khloe Kardashian peittosi kategoriassa myös isosiskonsa Kim Kardashianin, joka tunnetaan Kardashianien perheen tietynlaisena päähenkilönä.

Kim Kardashian kannusti siskoaan sosiaalisessa mediassa ja korosti olevansa ylpeä tämän voitosta. Myös voittajan äiti ja perheen managerinakin tunnettu Kris Jenner päivitti Instagramiinsa onnittelupäivityksen tyttärensä saamasta tunnustuksesta.

Khloe Kardashian ei ole kuitenkaan ainoa perheensä palkinnon saajista. Gaalassa jaetaan vuosittain myös vuoden tosi-tv-sarja -palkinto ja tänä vuonna yleisö äänesti parhaaksi ohjelmaksi Keeping Up With The Kardashians -sarjan. Ohjelmassa on seurattu 19. kauden verran Kardashian-Jenner perheen elämää Yhdysvaltojen Kaliforniassa.

People’s Choice Award -palkintogaalaa on juhlittu Yhdysvalloissa jo vuodesta 1975 lähtien. Tämän vuoden palkinnot jaettiin näin ollen 46:n kerran. Gaala juhlistaa vuosittain erilaisia populaarikulttuurin tekijöitä ja teoksia näyttelijöistä ja muusikoista televisiosarjoihin ja elokuviin.

 

Elina Niemi