Uutisjuttu: Nuoret ovat kohdanneet kolmoiskriisin – mielenterveyspalveluihin kaivataan pikaista parannusta

Viime vuosina erilaiset kriisit ovat seuranneet toisiaan. Osittain nämä ovat menneet myös päällekkäin. Kriisit ovat vaikuttaneet monien arkeen, myös nuorten. Nuorisoalan kattojärjestö Allianssissa kaivataan erityisesti resursseja kriisien jälkihoitoon. Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:n vaikuttamisen asiantuntija Titta Hiltunen avaa podcastissa tilannetta, miten kriisejä kohdanneita nuoria on jo autettu ja mitä tulisi seuraavaksi tehdä.

Tällä viikolla vietetään Nuorisotyön viikkoa. Titta Hiltunen kertoo: “Nuorisotyön viikolla halutaan nostaa esiin sitä tärkeää ja monipuolista nuorisotyön kentän työtä. Tapahtuman aikana järjestetään monenlaisia tilaisuuksia, joissa tuodaan erilaisin tavoin esiin mikä on nuorisotyön tila tällä hetkellä ja miten sitä voitaisiin parantaa. Lisäksi myös hieman juhlistetaan tätä tärkeää työtä.”

Allianssitalo (Valokuvaaja: Benjamin Airosmaa)

Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry:n vaikuttamisen asiantuntija Titta Hiltunen lähettää terveisensä teemaviikkoa viettävälle Nuorisotyön kentälle:

Jutun toimittanut: Lauri Koivisto

Artikkelikuva: Allianssin vaikuttamisen asiantuntija Titta Hiltunen (Valokuvaaja: Benjamin Airosmaa)