Työharjoitteluni

Viikko neljä, Radio Rock, 8.5.-12.5.2017

Muistilaput, miten ihania ne ovatkaan! Täydellisiä silloin, kun täytyyy muistuttaa iteseään, että pitää muistuttaa muita. Ja  näin saadaan homma kuin homma pyörimään. Viikkokalenteri sisälsi ajolistoja, podcasteja, podcasteja ja podcasteja. Haastatteluiden editointia tuli taasen harrastettua. Miten ihanaa onkaan leikata haastattelua jossa vastaukset ovat pitkiä, jopa rönsyileviä! Paljon helpompaa kuin niukkasanaisen mutisijan, koska runsaasta materiaaliasta on heppo kasata kuulijalle miellyttävä ja kiinnostava kokonaisuus, näissä tapauksissa DJ-vierailujen muodossa.

Kiitostakin tuli, nimittäin Rockpokeria varten väsäämäni soittolista oli toiminut oikein hyvin. Ja nyt alkaa allekirjoittanut ymmärtää soittolistaohjelman sielunelämää oikein mainiosti. Vastaavani onkin tainnut olla tyytyväinen suorituksiini, sillä enemmän tai vähemmän suoraan olen saanut pyyntöä järjestää asiani niin, että voisin jatkaa harjoittelua kesälläkin. Enemmän kuin mielelläni niin teenkin, riippuu sitten byrokratiajumalista kuinka asiat loppujenlopuksi menevät.

Viikon erikoisuuksiin kuului roudarina oleminen. Banderollia, surffilautaa, ilmapalloa ja aurinkotuolia kantaessamme Rautatieaseman tienoilla sitä tietää olevansa hyvin tärkeän tehtävän kimpussa, ei sitä jokapäivä tälläistä harrasteta! Eikä erikoistehtävät siihen loppuneet. Apukätenä/ portsarina oleminen musiikkitutkimuksen aikana oli mukavaa puuhaa, kuin myös Rockpokeri- lahjakassien tekeminen.

Näistä tehtävistä kokemuksia rikkaampana on hyvä ihmisen olla.

Suvi Kosunen