Koronavirus koettelee Vaasalaista urheilua kovalla kädellä

 

Koronavirus vaikuttaa tällä hetkellä Vaasalaiseen urheiluun

Tummia pilviä Vaasalaisten urheilurintamalla tällä hetkellä

Vaasan koronavirustilanne on pahentunut viime päivinä merkittävästi. Alkuviikosta se pakotti Liigassa pelaavan Sportin evakkoon kotihallistaan. Tästä johtuen Sport pystyy pelaamaan seuraavat kaksi viikkoa vain vierasotteluita. Lisää harmaita pilviä kantautui Vaasalaisten urheilurintamalle tiistaina, kun Vaasassa jylläävä koronavirus iski myös jalkapalloon. Ykkösessä pelaavassa VPS:n joukkueessa todettiin koronavirustartunta. Tästä johtuen koko VPS:n joukkue on nyt kahden viikon mittaisessa karanteenissa.

Tämän koronavirustartunnan myötä lauantaina pelattavaksi suunniteltu Ykkösen ottelu KTP:tä vastaan siirtyy pelattavaksi myöhemmäksi. Viime kaudella Veikkausliigasta pudonnut VPS on tällä hetkellä Ykkösessä neljännellä sijalla.

Teksti Ilkka Tittonen

Kuva Samppa Toivonen