Metallia monessa muodossa

Vuoden viimeinen kiskoklubi järjestettiin 2.12 Veturitalleilla Jyväskylässä. Lavalle nousi ensimmäisenä vuonna 2020 perustettu Roseburn, toisena nähtiin jyväskyläläinen Vanguardian ja illan päätti Unknown Decoy. HEO:n valokuvaaja sattui paikalle kameransa kanssa.

Roseburn

Vanguardian

Unknown Decoy

Vuodesta 2017 alkaen Jyväskylä Rock Academy on ollut osa Jyväskylän kaupungin nuorisopalveluiden vakituista toimintaa. Hankkeen tarkoitus on tarjota nuorille vaihtoehtoista tekemistä. Kysyin Ilona Kivelältä hänen mielipidettään nuorisotoiminnan tärkeydestä. Esille nousi hyvä huomio siitä, miten usein unohdetaan kuinka paljon merkitystä ennaltaehkäisevällä nuorisotoiminnalla on nuorten hyvinvoinnin kanssa. “Meiltä nuorisotyöntekijöiltä kysytään miksette tee mitään kun nuoret voivat huonosti, mutta me tehdään kokoajan.”

 

 

Kuvat ja teksti: Lotta Nieminen